Tältä sivulta ja tästä kirjoituksesta alkaen, julistan Scotian suvun tarinan alkaneeksi. En pelaa legacyn säännöillä, mutta yritän kuitenkin pelata mahdollisimman todenmukaisesti. Kommentteja pyydän ja vaadin :D

Ensimmäinen jakso tätä tarinaa tulee... öö, joskus. Mutta tallentakaa osoite johonkin, vaikka sitten suosikkeihin. Koska kyllä minä tämän aloitan!

- darjeelia.

// Muokkausta:

Koska tässä voi kestää kauankin ennen ekan osan saapumista, paljastan teille jo yhden kuvan kuvavarastostani. Eli tässä siis:

1410776.jpg

Tiedän, se on lievästi sanottuna surkea. Kaikki muut olivat jotenkin kadonneet... Neiti kuvassa on kantaäitimme Luna Scotia. Sitten siinä on hänen pieni, vaatimaton talonsa ja koira, Hiutale, joka ei sitten ole hänen. Lunan luonne on 7-4-1-8-5, eli ei kai kamalan hyvä. Otin vain jonkun horoskoopin. (Horoskooppimerkki kauris) Lunalla on perhetavoite ja hän pitää mustista ja ruskeista hiuksista, inhokkina kasvomaalaukset. Vaatteensa ovat jostain ladatut ja hiukset taisivat myös olla. Pelasin sitten muuten vähäsen Lunalla ennen kuin aloitin, eli jokin saattaa vaikuttaa oudolta. Ekaan osaan tulee sitten paremmat kuvat Lunasta & talosta. Ja muuten, naapurustona käytin nyt tällä kertaa Kaunialaa. Lopuksi sanoisin vielä, että yritän tehdä osan valmiiksi ennen ensi kuun neljättätoista päivää, eli 14.4. Mutta saattaa mennä pitempään, jos tulee kiireitä.

Yours, darjeelia.

// Nyt ekan osan + taloesittely ykkösen kuvat on otettu. Tämän kuun puolella pitäisi saada valmiiksi!

// Öh. Asensin lisää lisäosia ja yllätys yllätys, Scotiat tietenkin poistuivat. Eli siinä kestää vielä.