Ja tässähän siis kakkososamme, vihdoin ja viimein :D Jotkut kuvat ovat sitten huonoja, koska laitoin yhdessä vaiheessa grafiikat täysille. :)

1444463.jpg

Näin koitti Lunan ensimmäinen työpäivä poliisina. "Mitäs jos kaikki rosvot karkaavat?" hän ajatteli juuri ennen kimppakyyti-autoon menemistä ja alkoi jännittää aivan kamalasti. Kuski tööttäsi vihaisesti ja Lunan oli pakko mennä sisään. "No, pääsen ainakin suihkuun töissä", hän ajatteli.

1444570.jpg

No, hengissähän Luna selvisi kotiin asti ja kävi sitten nukkumaan. Hän uneksi kimppakyydin komeasta (kamalasta) kuskista.

1444468.jpg

Maalaamisesta oli tullut Lunan lempiharrastus. "Oi, minustahan voi tulla vaikka kuuluisa taidemaalari", hän sanoi ja maalasi taulunsa loppuun.

1444501.jpg

Luna ihaili kaunista tauluaan ylpeänä ja myi sen. Taulu oli kahdeksan simoleonin arvoinen. "Aika hyvin aloittelijalta", Luna sanoi ja meni syömään.

1444441.jpg

"Voi ei, vauvakuume iski! Ne ovat niin söpöjä ja pieniä ja pehmeitä ja suloisia ja söpöjä", Luna alkoi yhtäkkiä höpöttää syödessään lihavoileipää. (No jos lapsen haluat, hommaa sitten mies)

1444469.jpg

Luna päätti uudistaa kotinsa palkkarahoillaan ja soitti remonttifirma Tanjan Talot OY:lle, joka oli tehnytkin hänen koko talonsa. "Hei, haluaisin uuden lattian ja suihkun talooni", Luna sanoi. "Hyvä on, mutta et voi valitettavasti olla silloin kotona", ystävällinen asiakaspalvelijan ääni sanoi kohteliaasti. "Ja taksilaskun maksaa sitten teidän firmanne, vai?" Luna kysyi. "Tietenkin, tietenkin", asiakaspalvelija vastasi vielä kohteliaammin ja löi luurin Lunan korvaan.

1444510.jpg

Kohta taksi tulikin ja Luna meni sisään. Kuskina oli taas se sama kimppakyytimies. "Taasko sinä?" hän kysyi. "Minäpä minä, baby", sanoi selvästi mielenvikainen mies. Lunaa alkoi pelottaa, jos vaikka mies olisi ollut psykopaatti murhaaja. Mistä sitä tietää, vaikka olisi ollutkin, mutta onneksi taksi oli jo perillä.

1444541.jpg

Ensimmäiseksi Luna katseli vaatteita. "No eihän minulla ole rahaa näihin! Mikseivät alennusmyynnit alkaneet jo?" hän valitti ja meni ravintolaan.

1444576.jpg

Ennen kuin Luna ehti lähteä, hän huomasi todella suloisen koiran. "Minkäköhän rotuinen toi on? Olisko se chihauhau, vai mikä se oli", mietti koirarotujen asiantuntijamme.

1444583.jpg

Luna meni kokeilemaan baarimikon ammattia. Vastaan tuli vanha tuttu, Amatius Simola, josta Luna ei tykännyt yhtään. "Hei beibi", sanoi Amatius ja iski silmää. "No hyi yök!!" kiljui Luna ja niinpä Amatius lähti.

1444535.jpg

Luna tapasi Benjaminin ja yritti flirttailla hänen kanssaan. Benjamin taas yritti lähinnä olla oksentamatta Lunan päälle.

1452198.jpg

"Ääh. Täällä ei ole ketään kivaa miestä", ajatteli Luna ja tilasi taksin kotiin.

1444588.jpg

Taksilla tietenkin kesti vähän aikaa, joten odotellessaan Luna tutustui Memmä-nimiseen koiraan. (Ihan tyhmä nimi :D)

1444577.jpg

Luna pääsi kotiin, johon oli laitettu kivan värinen, ruskea lattia. Ja eikun uutta maalausta maalaamaan :)

1444497.jpg

Uusi suihkukin piti kiillottaa, ettei se varmasti ruostuisi tai jotain muuta kamalaa.

1444573.jpg

Kohta tulikin pimeää ja se tarkoitti sitä, että Lunan kimppakyyti saapui. Tällä kertaa mies oli taas ihan normaali. "Ahaa! Tuo ukko olikin ehkä viime kerralla käyttänyt aineita, niinku vaikka partavettä", Luna oivalsi matkalla töihin.

1444514.jpg

Kun Luna tuli kotiin, olikin vielä hetken pimeää. Niinpä hän siivosi roskakorin ja järjesteli muutenkin kotiaan. Sen jälkeen Luna soitti Kaapo Saavalaiselle, komistukselle, jonka hän oli Laulumajassa tavannut. Kaapo sanoi tulevansa kahdentoista aikaan päivällä. "Oih, hän on hirveän romanttinen!" Luna huokaisi puhelun loputtua.

1444582.jpg

Pikainen ruokailu ennen Kaapon tuloa...

1444479.jpg

.... ja sitten ulos odottamaan Kaapoa. Mutta pihalla olikin Jonne, joka sähläsi jotain ihan omiaan. Luna yritti pyytää anteeksi, mutta Jonne vain katsoi häntä ylimielisesti.

1444493.jpg

Ja kun Luna ei katsonut, vihainen Jonne varasti lehden.

1444587.jpg

Kaapo tulikin pian ja Luna aloitti hurmaamissuunnitelmansa. "Saisinko vähän hieroa sua?" hän kysyi. "Joo, siitä vaan", Kaapo sanoi.

1444586.jpg

"Sä oot kyllä tosi kaunis tyttö", Kaapo sanoi. "Säkin oot tosi komea", Luna vastasi.

1444471.jpg

"Jaksatko ottaa mua syliin, vai oonko mä liian painava?" kysyi Luna. "Kyllähän mä nyt yhden kauniin neidin jaksan kantaa vaikka maapallon ympäri", Kaapo kehuskeli ja nappasi Lunan syliinsä.

1444472.jpg

"Tiiätkös, Luna.. Mä taidan olla ihastunu suhun", sanoi Kaapo ja suuteli Lunaa. "Niin mäkin suhun", Luna sanoi ja suuteli takaisin.

1444574.jpg

Jonne tuli kamalan kateelliseksi ja alkoi suihkuttaa jotakin haisevaa suihketta ilmaan. Suihke huononsi myös Kaapon ja Lunan välejä, muttei kuitenkaan tarpeeksi.

1444485.jpg

Kohta Kaapo ja Luna suutelivat taas ja Jonne katsoi vihaisena vierestä. "Älä välitä tosta Jonnesta, se on vaan mun exä", Luna sanoi. "Ai täh?" "Joo, mut en mä siitä oikein tykänny. Susta mä tykkäsin heti", Luna selitti. "Arrrrghh", murisi Jonne vieressä. "Nyt mä tunnen jo kaks hullua: Jonne ja taksikuski", Luna ajatteli.

Nyt on sitten toinen osa loppu. Tuleeko Kaaposta Lunan mies? Lopettaako Jonne Lunan kiusaamisen? Parantuuko Lunan vauvakuume? Menevätkö Luna ja Kaapo naimisiiin? Nämäkin kysymykset selviävät kolmososassa!!

(Ja jälleen, kommentoikaa kun olette lukeneet. Vaikka vaan, että "luin tän tarinan". Kunhan saan selville, kuinka monta tätä lukee!)