Pööh teillekkin. Niin tämähän on blogi, joten kai muutakin saa kirjoittaa kuin tarinaa? Ilmoitan kuitenkin, että kolmososa ilmestyy ihan pian. Tässä mietin, että pelkkä suku ei ole mikään maailman paras idea. Tai siis, onhan siinä kaikkea yllättävää, mutta siltikin. Joten jospa tekisin ihan tarinatarinan, siis tyyliin päiväkirjan tai jonkun fantasiaseikkailun tyylisen. Mutta kun en ole varma. Äänestäkää näistä:

- Fantasiaseikkailu (Tässä on kaksi tyttöä, jotka joutuvat ihan toiseen paikkaan. Sisältää hevosia, ehkä vampyyrin, kuningattaren, magiaa yms.)

- Päiväkirja (Tytölle käy kaikkea, mm. löytää kauan sitten kadonneen äitinsä, menettää jotakin suurta, saa tietää salaisista voimistaan...)

- Vampyyriseikkailu (Yhden kirjan pohjalta. Tyttö muuttaa uuteen kaupunkiin ja saa selville, että noin puolet kaupungin asukkaista on vampyyreja)

- Mysteeri/salapoliisi (Kaupungissa käy jotakin outoa ja joku alkaa selvittää sitä. Tapaukseen liittyy ihan kaikkea outoa)

Tai sitten ehdottakaa jotain muuta. Ja kun kohta kuitenkin kysytte, niin ei, en ole lopettamassa Scotiaa ainakaan näillä näkymillä.

(Jos joku osaa kertoa, mistä saa hevosia ja polkupyöriä, niin olen onnellinen)